Henyang Furniture Company Limited

Henyang Furniture Company Limited

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Henyang
Aantal werknemers: 100~200 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 3000000 - US$ 5000000
Opgericht Jaar: 2001
Export pct: 90% - 100%
Beschrijving bedrijf
Henyang Furniture Company Limited

Hello en onthaal aan henyangmeubilair! U bent waarschijnlijk hier omdat als ons, u over goed ontwerp en het comfortabele leven hartstochtelijk bent.


Wij zijn een professionele fabrikant en exporteur, wat zich in de productie van origineel modern en vrije tijdsmeubilair voor woonkamer en commerciële ruimten, zoals Bureaus, Hotels specialiseert, Restaurants, Koffie, Bars, Villa's ect., sinds onze onderneming, hebben wij „uw moderne meubilairschepper“ als ons concept goedgekeurd. Onze opdracht is vrij eenvoudig maar duidelijk die onze klanten van een vertrouwde op ervaring voor het beste huismeubilair voorziet. Om ons personeel een plaats te geven zijn zij trots om een grote carrière te maken, en een actief en respecteerd deel van onze gemeenschap te zijn. Het gestage achtervolgen voor perfectie, de progressieve ontwikkeling, de innovatie, de nadruk op kwaliteit en de bevordering van betrouwbaarheid zijn altijd onze ooit aanhangende verplichting geweest.  

 

ONZE PRODUCTEN Het productieproces en de materiële selectie zijn integraal aan de kwaliteit van het afgewerkte product. Wat wij aanbieden is superieure kwaliteitsmeubilair. Wij hebben een zeer hoog niveau van kwaliteitscontrole van elk detail tijdens productontwerp, materiaal, het naaien, verwerking, ontwerpvoltooiing bepaald, en de verpakking houden verhogend uw klantenervaring, omdat wij dit geloven is de beste manier voor ons om onze zaken in werking te stellen.

 

 

ONS R&D Wij bezaten een professioneel R&D-team met onze internationale ontwerpers in Duitsland die met ons ontwerp werken en werken onze exclusieve selecties bij. Na de wereldtendens, blijven wij de recentste tendensen in Europa en de Verenigde Staten leren de essentie van stijl, het beste uit de recentste producten ontwerpen dien beter onze cliënten.

 

 

ONZE SERVICE&ADVANTAGE A: Niet alleen bied onze originele product maar ook sourcing huistoebehoren en andere producten in China aan. B: OEM en ODM zijn beschikbaar. Wij bieden volledig ontwerpoplossing voor project aan. Gelieve te controleren hier om onze projecten te bekijken gedaan wij C: verleen de dienst van de goedereninspectie voor onze klant.

 

 

ONZE WAARBORG Wij waarborgen 12 maand om welke reden ook, voor het geval dat om het even welke gevonden tekorten, gelieve ons e-mail met details en beelden te verzenden. Wij zullen u oplossing voor om het even welke kwaliteitskwestie geven.

 

 

ONZE CULTUUR Het zou pret zijn met u betreffende de Chinese cultuur over „Kip te delen yang“. De kippen (恒) tribunes voor „om het doel“ eternally en insistently te bereiken, Yang (洋) symboliseert de „oceaan & het bezit & saldo“ in Chinese cultuur. De combinatie van twee uitstekende Chinese karakters die de opdracht van ons vertellen is aan opstellingszakelijke relatie met klant van wereldwijd in wederzijds voordeel en „Win-Win samenwerking.
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal